Over mij

Ik ben Wilke, kindercoach en toegewijd moeder van 2 volwassen kinderen. Al jaren koesterde ik een droom om meer te kunnen betekenen voor kinderen die tijdelijk niet goed in hun vel zitten.

“Een kind wil gezien en gehoord worden!”

Meer dan 30 jaar ben ik werkzaam in het bedrijfsleven (o.a. marketing & communicatie) en heb ik veel mensenkennis opgedaan. Vaak kreeg ik complimenten over hoe ik met kinderen omging en hoe makkelijk kinderen zich aan mij openstelde. Daarom heb ik mijn hart laten spreken en heb ik de post-HBO opleiding tot kindercoach gevolgd en afgerond bij Psychodynamica. Mijn kernkwaliteiten zijn luisteren, zorgen, verbinden en begeleiden. Eigenschappen die perfect passen bij een kindercoach. Daarnaast ben ik nieuwsgierig, avontuurlijk en enthousiast. En natuurlijk dol op kinderen. Hun onbevangenheid, avontuurlijkheid, creativiteit en het luisteren naar hun verhalen maakt me blij. 

"Ik maak van nature gemakkelijk contact met kinderen en

dat wil ik graag op een positieve manier benutten."

Ik ben er van overtuigd dat veel problematieken bij jongeren voorkomen had kunnen worden door kinderen al op zeer jonge leeftijd te leren praten over emoties. Zeker bij ingrijpende gebeurtenissen is het belangrijk dat kinderen erover praten en vertellen wat het met hun doet.

“Het is mijn passie jouw kind te helpen

wanneer het zelfstandig even niet meer lukt.”